App Store Google Play Facebook
+32 3 296 49 90
Facebook
Open matches
Geen records Bekijk meer

COMING UP

UPCOMING EVENTS laugh

1* KIDS  HALLOWEENSTAGE - GRIEZELTOCHT/KIDSTOER/COMPETITIESTAGE
 
A) Zoals de traditie het wil, organiseren we weer een fantastische halloweenstage in de herfstvakantie met als afsluiter een griezeltocht op donderdag 31 oktober. Vertrekken op De Vallei tussen 18 en 20u. De stage loopt over 4 dagen van maandag tem donderdag. Prijs voor de 4 dagen is €95. Per dag inschrijven kan ook, prijs €30/dag, €20/halve dag. Schrijf je snel in bij Ellen! Ook voor de tocht, aantal en startuur aub! Iedereen kan meedoen. Voor wie deze winter les volgt, is het gratis en anders voor kids 3euro en volwassenen 5euro. Altijd suuuperleuk! Mis het zeker niet!
Programma stage:
Opvang vanaf 8u30
9u30 : opwarming
10-11u : tennis
11-11u15 : pauze
11u15-12u30 : tennis
12u30-13u30 : lunch en pauze (warm eten te verkrijgen aan €7 per dag per kind- graag op voorhand laten weten aub)
13u30-16u00 : omnisport en griezelknutselen
Na-opvang : onbeperkt
 
B) In de herfstvakantie zijn er geen lessen van 28/10 tot 3/11, er is dus wel een stage voor alle leeftijden en niveaus, halloweentocht en zaterdag 2 november is het kidstoer op De Vallei. 2u heel veel fun met een leuke beloning als afsuiter! Voor de kleuren wit, blauw en rood is het om 10u (van 2 tot 10 jaar), oranje (van 6 tot 10 jaar) om 13u en groen (van 10 tot 12 jaar) om 15u30. Het is 4euro per deelnemer. Laat zeker iets weten aan Ellen als je kids wil inschrijven!
 
C) Er zal een competitiestage georganiseerd worden de week voor de kerstvakantie (16 tem 20 december) en dit als voorbereiding op de kersttornooien. Deze week zijn er geen lessen! (De week ervoor zijn er ook geen lessen maar is het inhaalweek dus vraag aan je trainer of je eventueel een inhaalles hebt). Dit is vlak na de examens en grote toetsen dus ideaal om je eens te smijten. Oranje en groen spelen van 16 tot 17u30. Gele spelers trainen van 17 tot 18u30. Prijs is superdemocratisch!!! €75 voor de hele week! Wie per dag inschrijft, betaalt €20 per dag. Schrijf je tijdig in bij Ellen! 
16 december begint ook ons eigen jeugdtornooi op De Vallei voor de kids tot 11 jaar, tot 13 jaar en tot 15 jaar, geen poulesysteem, dus laat iets weten als we je kids ook daarvoor mogen inschrijven! Ook van 27/12 tot 5/01 hebben we een jeugdtornooi op de vallei voor de oranje kindjes tot 9 jaar en de groenekes tot 11 jaar, zij spelen tornooi in poule. Laat Ellen iets weten voor inschrijvingen! Ook voor de volwassenen en vanaf 15jaar hebben we in de kerstvakantie enkel- en dubbeltornooi! Inschrijven maar!
 
 
2* KIDS en VOLWASSENEN - ZOMERCOMPETITIE VERVOLG / WINTERINTERCLUB
We gaan proberen de zomercompetitie verder af te werken in het winterseizoen. Je zal een mail krijgen met een doodle erin. Vul die zo accuraat mogelijk in en wij plannen de wedstrijden dan wel voor jullie. Ook voor de jeugd wordt er een competitiesysteem op poten gezet. Ook zij zullen een mail met een doodle krijgen. Ook zullen we als stimulans af en toe een gratis privétraining weggeven. Dit als beloning voor inzet en motivatie tijdens de trainingen en de interne competitie. 
 
Wie interesse heeft om vast of af en toe mee te doen aan de winterinterclub op De Vallei, geef een seintje aan Ellen 0494586584. Dit is voor iedereen vanaf 15 jaar, alle niveaus. Het is telkens op De Vallei en vanaf 19u30 op zaterdagen en je speelt een dubbelke voor slechts 5euro.
 
3* PADELSPELERS - WIJZIGING RESERVATIESYSTEEM
Het reservatiesysteem is licht gewijzigd. Vanaf nu zal je enkel kunnen reserveren als je 4 spelers invult. Iedereen moet zich dus wel inloggen en met wie je speelt vrienden maken via het systeem. Zo vind je elkaar terug als je een plein wilt reserveren. We hadden het ook graag eenvoudiger gehouden maar om iedereen de kans te geven te spelen, hebben we deze nieuwe regel in voege gebracht. Nood breekt wet!